Előfizetői tartalom

Épphogy csak, de sikerült elkerülni a medvepiacot – Így zártak a héten az amerikai tőzsdék

Portfolio
Miközben az európai részvénypiacokon még jó volt a hangulat, addig Amerikában viszonylag gyorsan elromlott. Jelentős esésbe fordultak a nyitás után a vezető tőzsdeindexek, az S&P 500 index a medvepiac határán billegett. A nap végén azonban fordult a kocka, végül az S&P 500 és a Dow Jones is minimális emelkedéssel zárt, előbbi ezzel elkerülte a medvepiaci zárást. Az egész hetet tekintve viszont az S&P 500 3%-ot, a Dow Jones 2,9%-ot, a Nasdaq 3,8%-ot esett.

2022. május 20. 22:05 Megosztás Minimális emelkedéssel zárta a napot az S&P és a Dow Jones Bár az S&P 500 index pénteken nap közben 1,8%-ot is esett, a Dow Jones mutatója pedig 1,5%-os mínuszban is járt, végül mindkét tőzsdeindex minimális emelkedéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés