FONTOS Lélegeztetőgépre kerülhet a magyar modell – egyetlen mondat leplezte le az EU tervét
 
Előfizetői tartalom

Komoly kihívás az agilis szervezet fejlesztése, különösen, ha több ezer munkavállalót érint

Május 5-én rendezte meg a RI Consulting, azaz Magyarország legnagyobb agilitással foglakozó közössége az év első szakmai kerekasztal-beszélgetését, ahol a bankszektor és a gyógyszeripar két jelentős szereplője képviseltette magát. A kerekasztal-beszélgetésen többek között az agilitásra való átállás okairól, kihívásairól, a menedzsment buy-in-ről, a célkitűzésekről és a legnagyobb tanulságokról volt szó. A beszélgetésen Kövesi Tibor, a Roche Pharma Magyarország menedzsmentjének tagja, stratégiai és szervezetfejlesztési vezetője, és Bödők Dávid a Magyar Bankholding Agile CoE vezetője vett részt.

Portfolio Digital Transformation 2022 Az agilis munkavégzésről bővebben is szó lesz a Portfolio Digital Transformation 2022 konferenciáján. Kattints a részletes programért! Információ és jelentkezés “Habár az agilis egy szoftverfejlesztési módszertanból nőtte ki magát és eleinte csak az IT szektorban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés