Előfizetői tartalom

Komoly kihívás az agilis szervezet fejlesztése, különösen, ha több ezer munkavállalót érint

Belayane Najoua
Május 5-én rendezte meg a RI Consulting, azaz Magyarország legnagyobb agilitással foglakozó közössége az év első szakmai kerekasztal-beszélgetését, ahol a bankszektor és a gyógyszeripar két jelentős szereplője képviseltette magát. A kerekasztal-beszélgetésen többek között az agilitásra való átállás okairól, kihívásairól, a menedzsment buy-in-ről, a célkitűzésekről és a legnagyobb tanulságokról volt szó. A beszélgetésen Kövesi Tibor, a Roche Pharma Magyarország menedzsmentjének tagja, stratégiai és szervezetfejlesztési vezetője, és Bödők Dávid a Magyar Bankholding Agile CoE vezetője vett részt.

Portfolio Digital Transformation 2022 Az agilis munkavégzésről bővebben is szó lesz a Portfolio Digital Transformation 2022 konferenciáján. Kattints a részletes programért! Információ és jelentkezés “Habár az agilis egy szoftverfejlesztési módszertanból nőtte ki magát és eleinte csak az IT szektorban...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái