Előfizetői tartalom

Gyors a magyar 5G net, már ha egyáltalán elérhető

Magyarország kifejezetten jól áll az 5G le- és feltöltési sebességben, viszont van még mit tennie a szolgáltatóknak abban, hogy elérhető is legyen országos szinten a gyors mobilinternet, pedig a készülékek egyre inkább rendelkezésre állnak, a régióban ugyanis nálunk a legmagasabb az 5G-képes mobilok eladásának aránya, derül ki a Speedtest Intelligence legfrissebb elemzéséből.

Elindultak a régióban az 5G fejlesztések A koronavírus pandémia gazdasági és társadalmi hatásainak enyhítésére az Európai Unió tagállamai számára soha nem látott összegű finanszírozást hagytak jóvá. A NextGenerationEU helyreállítási alapja összesen 750 milliárd eurót tesz ki. Ennek túlnyomó többsége, 672,5 milliárd euró az EU Helyreállítási és Ellenállóképességi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés