Előfizetői tartalom

Fintech forradalom a magyar bankokban - Merre tart a szektor?

Portfolio
A bankszektor digitális transzformációjával kiemelten foglalkozó Financial IT konferenciát jubileumi, 10. alkalommal rendezi meg a Portfolio idén tavasszal, május 31-én, ahol a banki felsővezetők, IT-döntéshozók, a top tanácsadók, fintech guruk és startupperek, illetve a legfontosabb banki IT-beszállítók vitatják meg a legforróbb banki digitalizációs trendeket. Találkozzunk május 31-én a Marriott Hotelben!

Financial IT 2022 Részletek és regisztráció itt! Információ és jelentkezés A konferencián szó lesz az ESG-trendről, amely nem kizárólag a fenntartható vállalati működésről, hanem a zöld pénzügyekben rejlő új üzleti lehetőségekről is szól. Az AI megoldások is megjelentek a bankok mindennapi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés