Előfizetői tartalom

Itt az újabb eladási hullám, büntetik a tech papírokat

Portfolio
Az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt a volatilitás a piacon, a korábbi hetekben nagyot estek a tőzsdék, részben az inflációs félelmek és a kamatemelések gazdaságra gyakorolt hatásai miatt. Ehhez képest tegnap nagy ralit lehetett látni a tőzsdéken, ami egyesek szerint inkább csak egy medvepiaci rali volt, hiszen ma ismét esnek a tőzsdék. Ezt elsősorban a Snap tegnapi gyorsjelentése indikálta, amelyben a cég a kedvezőtlen gazdasági környezetre hivatkozva csökkentette árbevétel és profit előrejelzését, melyre nem csak a Snap részvényeit, de több másik technológiai papírt is megütöttek a befektetők.

2022. május 24. 22:03 Megosztás A Dow emelkedni tudott a nap végére A Dow végül 0,15%-os emelkedéssel, az S&P és a Nasdaq pedig 0,81% és 2,53%-os csökkenéssel zárták a kereskedést kedden. 2022....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés