Előfizetői tartalom

Újabb MRP javadalmazási politikát indított az AutoWallis

Portfolio
Az AutoWallis elindította harmadik, céleléréshez kötött, a stratégiai céljait támogató javadalmazási politikáját a Munkavállalói Résztulajdonosi Program (MRP) keretében. A kétéves javadalmazási program célja, hogy a csoport meghatározott vezetői és munkavállalói körét még jobban ösztönözze, és érdekeltté tegye a stratégiai célok elérésében.

Az AutoWallis a csoport stratégiai céljait támogató, céleléréshez kötött újabb javadalmazási politikát indított a Munkavállalói Résztulajdonosi Program (MRP) keretében. A harmadik programban az AutoWallis valamint leányvállalatainak meghatározott vezetői és munkavállalói köre vehet részt. A programhoz szükséges 1,6 millió darab AutoWallis törzsrészvényt az MRP szervezet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés