Előfizetői tartalom

Nagy esés a magyar tőzsdén, élen az OTP-vel - A veszélyhelyzetben megremegett a befektetők keze

Portfolio
Alapvetően jó volt a hangulat szerdán az európai tőzsdéken, a magyar börze viszont alaposan kilógott, mind a négy hazai blue chip árfolyama esett, az élen ezek közül az OTP járt, a magyar bankrészvény árfolyama 4,7 százalékot esett, fontos technikai szinteket áttörve. Orbán Viktor kora délután jelentette be, hogy még ma fontos bejelentéseket tesz a mai kormányülés után, a befektetők pedig elkezdték beárazni azt, hogy a várható költségvetési kiigazítással kapcsolatban a különadók is szóba kerülnek.

2022. május 25. 22:29 Megosztás Összejött a pozitív zárás Mindhárom vezető amerikai részvényindex a pozitív tartományban fejezte be a napot. A Dow Jones 0,6%-kal került feljebb, az S&P 500 index 0,95%-ot erősödött, a Nasdaq pedig 1,5%-kal kapaszkodott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés