Előfizetői tartalom

Új tervezői műhely nyílik a MOME-n, a Mercedes-Benz együttműködésével

Portfolio
Idén huszadik éve dolgozik együtt a Mercedes-Benz és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME). Az évfordulót nagyszabású eseménysorozattal ünnepli az intézmény. A júliusi diplomaosztón a luxusmárka vezető designere, Gorden Wagener mond beszédet, és a MOME alapítványi elnökével közösen megnyitja az egyetem új tervezői műhelyét, a közlekedés jövőjével foglalkozó Mobility Design Labet is.

A Mercedes-Benz és a MOME két évtizede fennálló együttműködés ideje alatt a budapesti egyetem járműtervezési programja a világ élmezőnyébe került. A MOME hallgatói és oktatói tevékenyen részt vettek az autógyár design programjaiban: számos diák került előbb gyakornokként, majd munkatársként a luxusmárka design részlegébe. A partnerség kitűnő szakemberekkel gazdagította...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés