Előfizetői tartalom

Nemzetközi piacon jelen lévő fintech céget vett a Gloster

Portfolio
2022. május 26-án a Gloster többségi tulajdont szerzett egy nemzetközi piacon jelen lévő szoftverfejlesztő társaságban, a Family Finances Kft.-ben (ff.next). Az akvizíciónak köszönhetően egy gyorsan növekvő, fintech fejlesztésekben tapasztalt, szakmailag magas színvonalú, innovatív 25 fős fiatal csapattal erősödik a cégcsoport. Az akvizícióval a Gloster célja, hogy az ff.next speciális tudását és fejlesztési kapacitásait felhasználva tudja még inkább támogatni a nemzetközi növekedést. Az ff.next ügyvezetését továbbra is Muck Iván látja el.

Az ff.next egy fintech design és fejlesztő cég, amely több mint tíz pénzintézet és húsz fintech vállalat számára tervezett és implementált design vezérelt digitális pénzügyi megoldásokat Szingapúrtól, a DACH-régión át, Ausztráliától a Közel-Keleten át az Egyesült Királyságig. A vállalat működésének 5 éve alatt az ff.next csapata többek között dolgozott Közép-Európa...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés