Előfizetői tartalom

Digitalizáció és villamos energia - Ez hozhatja el a karbonsemleges új világot

Portfolio
Korunk meghatározó kihívása a klímaváltozás, ugyanis ahhoz, hogy megfordítsuk a trendet és a jelenleg prognosztizált 4-6 Celsius fokos globális felmelegedést 1.5-2 Celsius fok alá szorítsuk, azonnali cselekvésre van szükség. Miután a klímaváltozást kiváltó üvegházhatású gázok legnagyobb részt – mintegy 80%-ban – az energiatermeléséhez vagy felhasználásához kapcsolódnak, itt kell leghamarabb cselekednünk – véli Hajós Balázs, a Schneider Electric értékesítési igazgatója, Digital Transformation konferenciánk előadója.

Portfolio Digital Transformation 2022 Az Energia 4.0 és az ESG témával kiemelten foglalkozunk június 1-jei Digital transformation konferenciánkon. regisztráció és részletek itt! Információ és jelentkezés A jelenlegi energiarendszereink nem hatékonyak, egyes statisztikák szerint a globális energiarendszer teljes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés