Előfizetői tartalom

Ma sem volt jó napja a magyar tőzsdének, Amerikában erős nyereséget várnak

Portfolio
Két napig keményen ütötték a magyar részvénypiacot a különadókkal kapcsolatos bejelentésekre, különösen az OTP és a Mol árfolyama szenvedte meg az új intézkedéseket. Ma reggel egy kisebb felpattanással kezdődött a kereskedés, amit a támogató nemzetközi hangulat is segített. Napközben a tanácstalanság érződött a befektetőkön, délután azonban az OTP ismét lefelé vette az irányt, ami magával rántotta a BUX indexet is. A makroadatok tekintetében csendes volt a nap, az amerikai inflációs adat emelhető ki, ami meglepetésre csökkenést mutatott, megágyazva az erősödésnek a tengerentúli tőzsdéken. Itthon befektetők továbbra is az extraprofit-adós híreket és az azokkal kapcsolatos új információkat emésztették.

2022. május 27. 22:03 Megosztás A tegnapi növekedést is túlszárnyalták az amerikai indexek A Dow Jones végül 1,77%-kal, az S&P 500 2,47%-kal, a Nasdaq 3,33%-al nőtt a kereskedés végére. 2022....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés