Előfizetői tartalom

Kedden új részvénnyel indul a kereskedés a magyar tőzsdén

Portfolio
Dinamikusan fejlődő szolgáltatási terület jelenik meg a Budapesti Értéktőzsdén, miután kedden elindul a kereskedés a magyar callcenter piac egyik vezető vállalatának, az eSense-nek a részvényeivel a parkett Standard kategóriájában. A 2007-ben alapított eSense dinamikusan növekedett az elmúlt másfél évtizedben, 2020-as árbevétele megközelítette a 3 milliárd forintot. Ádámosi György, a neves magyar tőzsdei befektető érdekeltségi körébe tartozó csoport a tőzsdére lépést követően még az idei évben nyilvános forrásbevonást tervez, melynek célja a további akvizíciós növekedés finanszírozása.

Kedden indul el a kereskedés a Budapesti Értéktőzsde Standard kategóriájában az eSense Human Resources Szolgáltató 2 millió darab 10 forintos névértékű részvényével, miután a Magyar Nemzeti Bank jóváhagyta a társaság bevezetéshez szükséges tájékoztatóját. Az eSense a magyar callcenter piac egyik meghatározó szereplője, tevékenységi köre mára felöleli a kimenő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés