Előfizetői tartalom

Egyre nagyobbra nő a 4iG, megugrott a bevétel és a profit

Portfolio
Az idei első negyedévben is nagyot nőtt a 4iG, a vállalatcsoport számaiban már látszik számos, felvásárolt cég eredménye, vagyis az organikus növekedés mellett az akvizíciók hatása is látszik. Egymás után kerülnek a konszolidációs körbe a távközlési vállalatok, a szegmens a negyedévben már a bevételek 68 százalékát és az EBITDA 88 százalékát adta.

Hatnak az akvizíciók A 4iG komoly átalakuláson megy keresztül, számtalan vállalatot vett meg a cég, ezeknek a számai folyamatosan jelennek meg a 4iG mérlegében és eredménykimutatásában. Az idei első negyedéves kimutatások az alábbi vállalatok számait tartalmazzák: mérlegadatok és 3 havi eredmény: DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft., DIGI Infrastruktúra Kft., INVITEL...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés