Előfizetői tartalom

Kilőtt a Mol az olajembargó hírére

Portfolio
Nagyot ugrott a Mol árfolyama a keddi kereskedés első perceiben, miután bejelentették, hogy sikerült tető alá hozni a megállapodást az olajembargóról szólóan. Ez több csatoránán át kedvező a hazai olajcég számára, hiszen egyrészt a bejelentés után felpattant az olajár, ráadásul a csővezetéken érkező olajra egyelőre nem vonatkozik az importtilalom.

A piacnyitás utáni percekben nagyot emelkedett a Mol árfolyama, 3,2 százalékos pluszban van a mai kereskedésben, ennél nagyobb emelkedésre több mint 1 hete nem volt példa a Mol papírjaiban. Mol árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés