Előfizetői tartalom

Olajembargó: megszólaltak az EU-s vezetők Orbán Viktor "győzelméről", szóba került az orosz gáz is Brüsszelben

Portfolio
Kétnapos EU-csúcson vesznek részt hétfőn és kedden az uniós vezetők, amelyeknek egy fontos fejleménye már biztos van, ugyanis hétfő éjjel megszületett a megállapodás az orosz olajembargóról, de kivételekkel, Magyarország például tovább veheti az orosz olajat. Kedden folytatódott az ülés, amelyen a kiszivárgó információk alapján felmerült a gázembargó a balti államok nyomására, illetve az élelmiszerválságról is szó esett. Ukrajna kevesli a szankciós csomagot, több EU-s vezető szerint azonban az energetika terén ez az út vége.

2022. május 31. 18:56 Megosztás Nagy Márton: a gázembargó hidrogénbomba lenne Magyarországnak Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter az Inforádió Aréna című műsorában beszélt többek között arról, hogy az olajembargó után a következő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés