Előfizetői tartalom

Új cég részvényeivel indult el a kereskedés a magyar tőzsdén

Portfolio
Újabb kibocsátóval bővült a Budapesti Értéktőzsde középvállalati igényekre szabott platformja, a BÉT Xtend – a hazai kiberbiztonsági szegmens meghatározó társasága, a Vivetech részvényeivel indult el a kereskedés. A vállalat a nyilvános piacra vezető úton a BÉT több, középvállalatokat megszólító szolgáltatását igénybe vette – a bevezetés finanszírozásában a Mentor Program, az ehhez szükséges szellemi tőke bevonásában az ELITE Program nyújtott segítséget. A tőkepiaci jelenlét jelentősen elősegítheti a társaság elsődleges célja, a nemzetközi terjeszkedés megvalósítását.

A Budapesti Értéktőzsde székházában tartott, a Vivetech tőzsdére lépését szimbolizáló kereskedésindító csengetésen Végh Richárd, a BÉT vezérigazgatója, illetve Márton Miklós, a Vivetech vezérigazgatója vett részt. Jelen volt továbbá a Vivetech tőzsdére lépését tanácsadóként támogató SPB Befektetési Zrt. vezérigazgató-helyettese, Schuszter Péter. A bevezetés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés