Előfizetői tartalom

Digitális transzformáció Magyarországon - Aki kimarad, lemarad

Portfolio
A digitális transzformáció ma már nem csupán egy zsebből előrántott buzzword: szektorokon átívelő módon érinti a nagyvállalati élet mindennapi működését a dokumentumkezeléstől és tárolástól kezdve a számlázáson át a home office-on keresztül az ügyfél front-endekig. A 2022-ben először megrendezésre kerülő Digital Transformation konferenciánkon a digitális átállás legfontosabb kérdéseiről és megoldásairól cserélnek eszmét felsővezetők, informatikai és digitális vezetők, iparági tanácsadók és szakértők. A konferencia fontosabb üzeneteiről, előadásairól és panelbeszélgetéseiről ebben a cikkünkben számolunk be a nap folyamán.

2022. június 01. 17:29 Megosztás Az adatnál ma nincs nagyobb kincs, de tudni kell használni A hűségprogramok digitális transzformációban betöltött szerepéről, az adatvagyon hatékony kezeléséről és az agilis működés megszervezéséről volt szó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés