Előfizetői tartalom

Mobilház, 3D-s nyomtató, jótékonyság: berobbant a Brancs, a magyar Kickstarter

Portfolio
A Kickstarterhez hasonló modellt honosítanak meg Magyarországon, de a magyar piacra, a hazai vállalkozókra és vevőkre szabottan - nyilatkozta Kövesdi Gábor, a Brancs közösség alapítója és igazgatósági tagja a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon megjelenő podcastjének keddi adásában. A közösségi piactér vezetője az eddig eredményekről, és a folyamatban lévő, ígéretes projektekről is beszélt adásunknak.

Két hete indult élesben, a toborzás során ezer projekt jelentkezett hozzájuk, közülük került ki az a 30 kezdeményezés, mely jelenleg is ügyfeleket, befektetőket keres a Brancs közösség online közösségi piacterén - nyilatkozta Kövesdi Gábor, a Brancs alapítója és igazgatósági tagja a Portfolio Checklist keddi adásában. A legnagyobb értékű projektjük egy magyar mobilházmegoldás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés