Előfizetői tartalom

Itt a Mol bejelentése: pályáznak a magyarországi hulladék-kezelési koncesszióra

Portfolio
A Mol benyújtotta kötelező érvényű ajánlatát a magyarországi települési szilárdhulladék-kezelési szolgáltatások hosszú távú koncessziós pályázatra – tette közzé a vállalat. A nyertes vállalat feladata lesz többek közt a hazai háztartások és gazdálkodó szervezetek évi közel 5 millió tonna hulladékának begyűjtése, és az uniós célok eléréséhez szükséges előkezelési és kezelési műveletek megszervezése.

A Telex tegnapi cikkében már arról írt, hogy a Nemzeti Koncessziós Iroda hamarosan megkötheti a Mollal a 35 éves koncesszióra szóló szerződést. Palkovics László a lapnak elmondta, hogy a napokban zárul az ajánlattételi szakasz és a Nemzeti Koncessziós Iroda hamarosan aláírhatja a koncessziós szerződést, a mai bejelentés alapján pedig egy pályázó már biztos van, mégpedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés