Előfizetői tartalom

Új csúcsok a tőzsdéken, 150 dolláros olajár - Ezt várja most a JP Morgan

Portfolio
Marko Kolanovic, a JP Morgan munkatársa szerint az olaj árfolyama tovább fog emelkedni - de a részvények is. Kolanovic, aki a cég vezető globális piaci stratégája és a globális elemzésekért felelős társvezetője, úgy véli, hogy az amerikai gazdaság elég erős ahhoz, hogy akár 150 dolláros hordónkénti olajárakat is elbírjon.

Lehetséges, hogy az olaj ára tovább emelkedik, különösen az európai helyzet és a háború miatt. Nem lennénk meglepve. De ez egy rövid ideig tartó felszúrás lehet, és végül normalizálódhat (az olajár) - mondta a CNBC "Fast Money" című műsorában kedden. Az augusztusi határidős Brent nyersolaj 121 dollár közelében található jelenleg, részben az EU-s olajembergó, részben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés