Előfizetői tartalom

Milyen válság? Hatalmasra nőhet a Spotify

Portfolio
2018-as tőzsdei bevezetése óta most első alkalommal tartott befektetői napot a Spotify, a vállalat igencsak ambiciózus célokat fogalmazott meg, a következő 10 évben a vállalat a menedzsment előrejelzése szerint elérheti az évi 100 milliárd dolláros bevételt, és a cég vezérigazgatója magas árrést ígért a podcastok és hangoskönyvek területén történő költséges terjeszkedéséből, írja a Reuters.

Az ambiciózus cél eléréséhez a Spotify-nak a 2022-re várt 11,6 milliárd eurós bevételét sokszorosára kellene növelnie, és Daniel Ek vezérigazgató azt is előrevetítette, hogy a bruttó árrés 40 százalékra, a működési árrés pedig 20 százalékra ugrik ugyanezen idő alatt. Ek a közel négyórás befektetői prezentációt azzal kezdte, hogy megpróbálta átállítani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés