Előfizetői tartalom

Egyre csúnyább az esés Amerikában, 800 pontos mínuszban a Dow

Portfolio
Tegnap érkezett egy jelentősebb hangulatromlás a piacon, miután az Európai Központi Bank bejelentette, hogy jövő hónapban jön az első kamatemelés, valamint az inflációs előrejelzését is alaposan megemelte a jegybank - már erre is jelentős eséssel reagáltak a tőzsdék. Ma aztán újra az infláció került a befektetők fókuszába, hiszen a várva várt amerikai inflációs adat jelentősen meghaladta a várakozásokat, amire az egyébként is negatív hangulat még tovább romlott. Az európai tőzsdéken a kereskedési idő végére jelentősen begyorsult az esés, a tengerentúlon pedig szintén csúnya mínuszok látszanak.

2022. június 10. 21:50 Megosztás Ma sem lett szebb a vége A kereskedés utolsó perceiben kissé meglódult az eladási hullám. A Dow így végül 880 és 2,7% csökkenésben zárt. Az S&P 500 2,9 %-kal, a Nasdaq pedig 3,5% -kal csökkent. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés