Előfizetői tartalom

Nem várt levelet kaptak a magyar Ryanair-utasok - Mi a teendő?

Portfolio
Délután 5 órától lesz meghallgatható a Checklist, a Portfolio napi podcastjének legújabb adása. A mai műsor első részében arról lesz szó, hogy a Ryanair fapados légitársaság lehet az első cég ami a kormány által kivetett "extraprofit-különadót" az utasokra hárítja és mindez érvényes a már korábban megvásárolt jegyekre is.  Ezután az Európai Bizottság magyar kormánynak küldött leveléről lesz szó, amelyben kérik a magyar kormányt, hogy a jelenlegi benzin ár rendszert függessze fel a vizsgálatuk idejére mert az diszkriminatív lehet a külföldi rendszámmal, illetve forgalmi engedéllyel rendelkező gépjármű tulajdonosok számára.

Frissítés! Az adás megjelent, ide kattintva hallgatható meg. 5 óra körül érkezik a Checklist, a Portfolio munkanapokon megjelenő podcastjének legújabb adása. A műsor első részében arról lesz szó, hogy június 4-én jelent meg a kormány rendelete a különadókról a magyar közlönyben, amiben a légiszektor egyes szereplőit is extra adók fizetésére kötelezik. A Ryanair...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés