Előfizetői tartalom

Vizsgálat indult a Wizz Air vezérének kijelentései miatt

Portfolio
A héten kikerült az internetre egy videó, amelyben Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója arról beszélt, hogy néha a fáradtság ellenére is szükség van az extra erőfeszítésekre a dolgozók részéről. Ezeket a megjegyzéseket éles kritika érte a szakma részéről, főleg a pilótákat és az utasokat érő biztonsági kockázatok miatt. Válaszként az Európai Unió Repülésbiztonsági Ügynöksége vizsgálatot indított az ügyben - írja az Index.

Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója a héten egy értekezleten azt mondta a légitársaság alkalmazottainak, hogy túl sokan vesznek ki szabadságot a fáradtság miatt, és hogy néha szükség van arra, hogy extra erőfeszítéseket tegyünk. A kiszivárgott videót a közösségi médiában elképedve fogadta a repülési közösség. Az Európai Unió Repülésbiztonsági Ügynöksége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés