Előfizetői tartalom

Durva esés a kriptopiacon, teljes vagyonok égnek el

Portfolio
Jelentős hangulatromlás volt megfigyelhető a tőzsdéken az elmúlt napokban, ez alól a kriptovaluták piaca sem képez kivételt, ahol a hétvége nagyon csúnya esést hozott. Ez ma tovább folytatódik, komoly mínuszba került a bitcoin árfolyama, közel két éve nem járt ennyire alacsonyan, ezzel együtt pedig a többi kriptoeszköz is nagyot esett.

Csúnya esés a kriptopiacon Alaposan elromlott a hangulat a kriptovaluták piacán, a bitcoin árfolyama az elmúlt egy héten közel 20 százalékot esett, ma a jegyzés 5 százalékos mínuszban van. Utoljára 2020 decemberében járt ennyire alacsonyan a bitcoin árfolyama. Több tényezővel is magyarázható az esés: Megfigyelhető volt egy általános tőkepiaci hangulatromlás az elmúlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés