Előfizetői tartalom

Brutális, ami a kriptopiacon történt, és lehet még rosszabb

Portfolio
A bitcoin az elmúlt év egyik legnagyobb zuhanását szenvedte el a napokban, miután a részvénypiacokon alaposan elromlott a hangulat az inflációval és az esetleges recesszióval kapcsolatos aggodalmak miatt. Az extrém kockázatos eszköznek számító kriptovaluták még a részvénypiacokat is meghaladó mértékben zuhantak, így egy hét alatt közel 28 százalékkal csökkent a teljes piac értéke. A hangulatot még tovább rontotta, hogy a piac meredek korrekciója árt a nagy iparági szereplőknek, és rendkívüli stresszt jelent a digitális eszközökkel kapcsolatos projektekre.

Nagy mennyiségű pénz égett el A bitcoin árfolyama jelenleg 23 000 dollár alatt jár, ami 11,3 százalékos esést jelent az elmúlt 24 órában. Az ethereum blokklánc natív tokenje, az ether 8,1 százalékot esett. Forrás: Coinmarketcap Bár ma látszik egy kisebb visszapattanás a bitcoin árfolyamában, ez elenyészőnek tűnik az elmúlt napokban látott zuhanáshoz képest. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés