Előfizetői tartalom

Zacher Gábor a mai Checklistben!

Portfolio
Délután 5 órakor jön a Checklist, a Portfolio napi podcastjének keddi adása. A műsor első részében Zacher Gábor oxyológus főorvos beszél majd a két év szünet után újra megrendezésre kerülő nagy fesztiválokra látogató fiatalokra leselkedő veszélyekről, a fiatalok körében egyre népszerűbb Elf Bar-ról és a majomhimlőről is. Ezután a tegnapi forint árfolyam mélypontról lesz szó, mivel a hazai fizetőeszköz az euróval szemben történelmi 400-as szint fölé gyengült.

Frissítés! Az adás megjelent, ide kattintva hallgatható meg. Ma délután 5 órától lesz meghallgatható a Checklist, a Portfolio napi podcastjének keddi adása. A műsor vendége lesz Zacher Gábor oxyológus főorvos, akivel Ferkó Nikolett a Portfolio makro elemzője készített telefonos interjút. Az ismert szakember beszélt a fesztiválokon elérhető egészségügyi szolgáltatásokról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés