Előfizetői tartalom

Elszállt az infláció, egyre lejjebb a tőzsdék - Mutatjuk, hova érdemes menekülni

Portfolio
Tom Palmer, a Newmont nevű aranybányász cég vezérigazgatója egy szerdai konferenciáján elmondta, hogy véleménye szerint az arany piacán egy magasabb támasz szint alakult ki, köszönhetően annak, hogy az évek óta tartó gazdaságösztönző intézkedések miatt elszállt az infláció, és most annak leszorításán dolgoznak a jegybankok.

Miközben a globális piacokon a stagflációs félelmek esést váltottak ki, az arany ellenálló maradt, köszönhetően annak, hogy egyfajta menekülőeszközként szolgál a jelenlegi piacokon uralkodó inflációs, geopolitikai, és gazdasági bizonytalanságok közepette. AZ UNCIÁNKÉNTI 1800 DOLLÁROS ÁRszint PEDIG A JÖVŐBEN IS VELÜNK MARADHAT, SŐT MÉG MAGASABB IS LEHET - mondta Palmer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés