Előfizetői tartalom

Már semmi nincs a tegnapi felpattanásból, nagyon csúnya, ami a tőzsdéken történt

Portfolio
Az elmúlt időszakban ismét az infláció és a jegybanki kamatemelés került a befektetők figyelmének központjába. Tegnap este megvolt az amerikai jegybank kamatdöntése, amelyen végül 75 bázispontot emeltek a piaci várakozásoknak megfelelően. Erre aztán nagy rali indult az amerikai tőzsdéken, miután a jegybankelnök azt mondta, hogy a jövőben nem lesznek gyakoriak az ilyen magas emelések. A momentum azonban a mai napon már nem tart ki, sőt, nagyon csúnya esést szenvedtek el az európai tőzsdék, a magyar piac ehhez képest relatíve jól tartotta magát. Utóbbi azonban nem mondható el tengerentúli tőzsdékről, ahol durva mínuszban zártak a vezető indexek.

2022. június 16. 22:04 Megosztás Nagy eséssel fejezte be a napot Amerika Elromlott a hangulat a tengerentúli piacokon, és a zárásra sem javult a befektetők kedve: a Dow Jones 2,4 az S&P 500 3,2, a Nasdaq 4,1 százalékkal került lejjebb zárásra. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés