Előfizetői tartalom

A chiphiány még velünk van, de az IT-eszközök szélsebesen fejlődnek

Portfolio
A chiphiány miatti ellátási lánc problémák még mindig hátráltatják az informatikai beszerzéseket, ugyanakkor a fejlődés nem állt le: a banki informatika lelkét adó szerverek folyamatosan fejlődnek. A modernizált IT-architektúra pedig rengeteg előnnyel járhat az üzemeltetés területén és az üzleti célok elérésében. Sebestény Viktorral, Financial IT konferenciánk előadójával, az Inter-Computer-Informatika rendszermérnökével beszélgettünk a témáról.

A chiphiány mekkora problémát jelent az informatikai üzemeltetés területén, az ellátási láncok helyreálltak már itt? Az ellátási láncok még sajnos nem álltak helyre, az előrejelzések szerint még legalább egy év kell a helyzet normalizálódásához. A chiphiány negatív hatása eltérő mértékben sújtja a gyártókat és az egyes termékeket. Több gyártó is visszavont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés