Előfizetői tartalom

Senkit sem kímél a Ryanair botrányos vezére - Itt vannak a legdurvább beszólások, a legelvetemültebb tervek

Portfolio
Az elmúlt egy hét a Ryanair és a magyar kormány közötti adok-kapoktól volt hangos a légiközlekedési különadó miatt. Nem nagy meglepetés, hogy az utóbbi két év veszteségei és a drága üzemanyagár közepette a szektornak fáj az adó, és az sem meglepő, hogy az ír diszkont légitársaság szókimondó vezetője, Michael O’Leary ennek hangot is ad. A magyar gazdaságfejlesztési miniszter nem az első politikus, akibe a Ryanair vezére beleszállt és valószínűleg nem is az utolsó lesz. Összeszedtünk néhány igazán emlékezetes beszólást és merész tervet az ír diszkont légitársaság elmúlt éveiből, a teljesség igénye nélkül.

2009-ben volt egy olyan ötlete a Ryanairnek, hogy megszünteti a check-in pultok használatát a repülőtereken és csak online lehet becsekkolni a járatokra, azt remélve ettől, hogy felgyorsítja az utasfelvételt. Ez végül nem valósult meg, de ma már csak az online check-in ingyenes a légitársaságnál, ha valaki a reptéren csekkol be, vagy nem nyomtatja ki a beszállókártyáját,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés