FONTOS Paks II.-vezér: változhat a kulcsrakész ár, a kínaiak is megjelenhetnek a beruházás körül
 
Előfizetői tartalom

Durva mozgások a kriptopiacon, kulcsszinten a bitcoin

Portfolio
Az elmúlt hónapokban jelentős esést láttunk a kriptovaluták piacán, melynek eredményeként a bitcoin árfolyama a hétvégén benézett 20 000 dollár alá, bár innen gyorsan jött a visszapattanás. Több tényező is áll a kriptopiac elmúlt időszakban látott gyengesége mögött, egyrészt a makrogazdasági környezet változása egy alapvetően is kockázatkerülő hangulatot teremtett a tőkepiacokon, másrészt kriptoipari hírek is érkeztek, amelyek rontották a hangulatot.

Fentről lehet nagyot esni A hétvégén heves mozgásokat láttunk a kriptoeszközök piacán, a bitcoin árfolyama először csökkent 20 000 dollár alá 2020 decembere óta. Gyorsan érkezett ezek után a felpattanás, így 17 600 dollár közeléből ma már újra 20 000 dollár fölé került az árfolyam. A bitcoin jegyzése így hozzávetőlegesen 70 százalékra van a 69 000 dolláros történelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés