Előfizetői tartalom

Ez a 3 dolog kell ahhoz, hogy Elon Musk megvehesse a Twittert

Portfolio
Elon Musk 44 milliárd dollárért szeretné megvásárolni a Twittert, egy olyan tranzakció keretében, amely óriási hatással lenne a közösségi média világára. Az üzlet sorsa azonban az elmúlt hetekben egyre bizonytalanabbá vált, miután Musk a hamis fiókokkal kapcsolatos aggodalmakra hivatkozva azzal fenyegetőzött, hogy kiszáll. Kedden Musk azt mondta, hogy három olyan probléma van, amelyeket meg kell oldani, mielőtt továbbléphetne a felvásárlással.

Ha Musk végül úgy dönt, hogy kiszáll, közel 1 milliárd dolláros büntetéssel és esetleges perekkel is szembe kellene néznie. Érdekel a tőzsde, de kéne egy kapitány, hogy elnavigálja a hajódat? A Portfolio Tanácsadó Központ szolgálatodra jelentkezik! Add meg elérhetőségeidet és azonnal visszahívunk. A Bloomberg által szervezett keddi rendezvényen Musk azt mondta, hogy még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés