Előfizetői tartalom

Javult a hangulat a tőzsdéken, nagy esés után emelkednek az árfolyamok

Portfolio
Hétfőn nem volt kereskedés az Egyesült Államok tőzsdéin, így onnan nem érkeztek impulzusok, ennek ellenére az európai részvénypiacokon egyfajta fordulat látszott, és emelkedtek az árfolyamok. Fontosabb makro adat sem idehaza, sem külföldről nem várható, folytatódhat a hangulat alapú kereskedés, a befektetők az inflációval kapcsolatos, a jegybankoktól érkező, és a háborús hírekre figyelnek. A tengerentúli tőzsdék jelentős, 2 százalék körüli pluszban nyitottak, az európai emelkedés azonban némileg megtorpant az amerikai nyitást követő percekben.

2022. június 21. 22:01 Megosztás Szép lett a vége: A Dow több mint 600 pont plusszal zárt Az amerikai részvénypiac meredek emelkedéssel zárt kedden, az S&P 500 index a 2020 márciusa óta bekövetkező legrosszabb hete után jött fel újra. A Dow több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés