Előfizetői tartalom

Most Szegeden vásárolt be a Doktor24 és az Union

Portfolio
A Doktor24 és az Union közös vállalata a régiós piacvezető szegedi MediTeam Zrt.-t vásárolta fel és terveik szerint a megye első számú privát egészségügyi szolgáltatójából regionális ellátóközpontot hoznak létre. Az ügylet azért is érdekes, mert csupán néhány hét telt el a TritonLife bejelentése óta, amiből kiderült, hogy a másik országos hálózatot építő, vezető magánegészségügyi szolgáltató szintén Szegedet vette be legutóbb.

Private Health Forum 2022 A Doktor24 ott lesz a Portfolio szeptember 7-i egészségügyi konferenciáján, ahogyan több más vezető szolgáltató is. Részetek itt: Információ és jelentkezés Zajlik a magánegészségügyi piac korábban már megjósolt konszolidációja, ezúttal is Doktor24 tett bejelentést. Az akvizíciót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés