Előfizetői tartalom

Az MVM Next tájékoztatta a Graphisoft Parkot a szennyezett terület kármentesítésének időpontjáról

Portfolio
A korábbi gázgyártási tevékenység következtében a Graphisoft Park északi fejlesztési területe szennyezett, ennek kármentesítése a szennyező, a Fővárosi Gázművek (jelenlegi jogutódja: MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.) kötelezettsége. Azonban az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. a kármentesítés várható befejezésének időpontjáról jelenleg nem tud felelősen nyilatkozni, ezért a Graphisoft Park az északi fejlesztési területen várható időn belül nem látja lehetségesnek érdemi fejlesztések megkezdését.

A BÉT oldalán közzétett tájékoztatás szerint a 2019. december 12-én lezárult közigazgatási bírósági eljárást követően az illetékes Pest Megyei Kormányhivatal új eljárást folytatott le, amelynek során meghozta és a Graphisoft Park részére 2020. április 30-án megküldte az új határozatát, amelyben az északi fejlesztési terület kármentesítésére korábban előírt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés