Előfizetői tartalom

Generációs vételi lehetőség alakult ki a Teslában az elemző szerint

Portfolio
A Tesla részvényeinek közelmúltbeli zuhanása "generációs befektetési lehetőséget" teremtett az egyik legmeggyőzőbb növekedési sztoriban - mondta Garrett Nelson, a CFRA elemzője, mivel úgy véli, hogy az elektromos járművek piacvezetője hosszú távú potenciállal rendelkezik, hasonlóan az olyan technológiai diszruptorokhoz, mint az Apple és az Amazon.com néhány évvel ezelőtt.

Nelson úgy véli, hogy a részvényt "igazságtalanul büntették" a széles körű technológiai eladási hullám, a növekvő recessziós félelmek, a koronavírussal kapcsolatos gyártási problémák, Elon Musk vezérigazgató Twittert célzó felvásárlási ajánlata, valamint a növekvő verseny és a költségek eredményekre gyakorolt hatása miatt. A részvény idén 32,7 százalékot zuhant...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés