Előfizetői tartalom

Új fejlesztés: sokkal biztonságosabb lehet az elektromos autózás

Portfolio
A Continental két új, elektromos járművekhez tervezett érzékelővel bővíti széles szenzorportfólióját: az áramérzékelő modullal (Current Sensor Module - CSM) és az akkumulátor ütésérzékelő (Battery Impact Detection - BID) rendszerrel. Mindkét új megoldás az akkumulátor védelmére és/vagy az akkumulátor paramétereinek megőrzésére összpontosít. A Continental a Portfolio-t arról tájékoztatta, hogy még idén megkezdik az új nagyfeszültségű áramérzékelő modul (CSM) gyártását.

A kompakt moduláris szenzor az áramerősséget méri, és ezzel egyidejűleg érzékeli a hőmérsékletet is. Mindkét érték rendkívül fontos információ az akkumulátorkezelés szempontjából. Az akkumulátorvédelem egy másik innovatív elemét is piacra dobja az autóipari beszállító: az akkumulátor ütésérzékelő (Battery Impact Detection - BID) megoldás egy könnyűsúlyú alternatívája...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés