mozi popcorn getty stock
Üzlet

Cinema City: Nagyobb konkurencia egy játszóház, mint egy streamingszolgáltató

Portfolio
Eltelt egy év azt követően, hogy a Cinema City-mozik a koronavírus-járvány okozta kényszerszünet után újra megnyitották kapuikat. Arról, hogy azóta sikerült-e talpra állnia a mozihálózatnak, illetve, hogy az egyre népszerűbb streamingszolgáltatók hogyan alakították át a moziba járók számát, Buda Andreát, a Cinema City marketing és PR igazgatóját kérdeztük a Portfolio Checklist szerdai adásában.

A koronavírus-járvány a Cinema City-mozik üzemeltetésben nem hozott nagyobb változásokat, egyedül az újranyitás elején volt megfigyelhető, hogy a szűkösebb filmkínálat miatt a közepes méretű filmek eltűntek, de a blockbuster filmek továbbra is hozzák a megszokott nézőszámokat - nyilatkozta Buda Andrea, a Cinema City mozihálózat marketing és PR igazgatója a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon megjelenő podcastjének szerdai adásában.

A Cinema City moziai ugyanazokat a termékeket árulják, igaz, december óta nem ugyanazokon az árakon, de Buda Andrea szerint így is a mozizás számít a legolcsóbb szabadidős tevékenységnek.

A streamingszolgáltatókat Buda Andrea nem tekinti olyan nagy konkurenciának, mivel a legnagyobb nevű rendezők is elmondták, hogy filmjeiket nem laptop és telefon méretű képernyőkre, hanem mozivásznakra rendezték.

Sokkal nagyobb konkurencia számunkra egy játszóház, színház, koncert, strand vagy éppen egy focimeccs.

A Buda Andreával készült teljes interjú, melyben arról is szó volt, hogy a nyári blockbuster-időszakban mely filmeket övezi a legnagyobb várakozás, már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adásában 17:00-tól a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:

Mi az a Portfolio Checklist?

A Portfolio Checklist lapunk napi podcastje, melyben a Portfolio elemzői és más szakértők segítségével dolgozzuk fel a nap meghatározó gazdasági és pénzügyi híreit. A sorozat követhető a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a nagyobb podcast platformokon, és itt, a Portfolio-n is.

Címlapkép forrása: Getty Images 

munkás dolgozó fizikai acélipar
szárazság mezőgazdaság
trader23
orosz ukrán háború konfliktus katona helikopter repülő légierő fegyveres ukrajna oroszország stock
rakéta High Mobility Artillery Rocket System himars
kremencsuk pláza robbanás rakétatámadás
Díjmentes online előadás
Érdemes most beszállni?
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2022. október 18.
Portfolio Future of Finance 2022
2022. szeptember 6.
Sustainable World 2022
2022. szeptember 7.
Private Health Forum 2022
2022. szeptember 15.
Property Investment Forum 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
medve bear