Előfizetői tartalom

A baleset után még mindig takaréklángon az OMV schwechati finomítója, csak nyár végén jöhet a teljes újraindítás

Portfolio
Az OMV június 3-án jelentette be, hogy baleset történt a schwechati finomítójában, ahol április 19. óta tartanak a karbantartási munkák, két személy könnyebben megsérült, az incidens megrongálta a nyersolaj fő desztilláló egységét, a baleset miatt a finomító beindítása részben késik. Most egy update-et tett közzé a vállalat a finomítóban zajló helyreállítási munkákról.

Új ellátórendszer, 20 százalékos kapacitás Az OMV schwechati finomítójának leállítása utolsó szakaszának részeként a jogszabályban előírt víznyomáspróba során 2022. június 3-án a nyersolaj-lepárló egység egyik oszlopának külső burkolata megsérült. A kár okainak azonosítása érdekében egy nagy létszámú interdiszciplináris csapat dolgozik az OMV Csoport szakértőinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés