Előfizetői tartalom

Összeomlik a sztárszektor, vagy mi történik a "Klarnageddon" után?

A külföldi és hazai sajtó egyaránt hangos az európai szupersztár startup, a Klarna körüli felfordulástól. Tömeges elbocsátások, több mint 60 százalékkal csökkenő cégérték, bedőlt hitelek: a szakma máris Klarnageddont kiált, nem sok jövőt jósolva a svéd unikornisnak. De valóban érdemes temetni a Klarnát és vele együtt a Buy-Now-Pay-Later ágazatot? Vagy ugyanolyan piaci korrekcióról van szó, mint amilyeneket a pénzügyi piacokon is látunk?

Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. A cikkek a szerzők véleményét tükrözik, amelyek nem feltétlenül esnek egybe a Portfolio szerkesztőségének álláspontjával. Ha hozzászólna a témához, küldje el cikkét a velemeny@portfolio.hu...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés