Előfizetői tartalom

Mit jelent a nyilvános vételi ajánlat, és Tiborcz István megjelenése a Waberer'sben?

Portfolio
Bombaként robbant a hír, hogy a Waberer's nagytulajdonosai nyilvános vételi ajánlatot tettek a cég részvényeire, hiszen az ajánlati ár közel 30 százalékkal magasabb, mint a múlt pénteki záróár, az árfolyam pedig ma ki is lőtt a hírre. Talán ennél is érdekesebb, a nyilvános vételi ajánlattal párhuzamosan Tiborcz István cége, a BDPST Group is beszáll a cégbe, miután adásvételi szerződést kötött a Waberer's-ben 21 százalékos tulajdonos, MHB Optimum megvásárlásáról.

Tiborcz István beszáll a Waberer’sbe A Waberer’s bejelentette, hogy négy nagytulajdonosa nyilvános vételi ajánlatot tett a cég, egyenként 0,35 euró cent névértékű részvényeire. A jelenlegi tulajdonosi struktúra a következőképp néz ki: A Jellinek Dániel érdekeltségébe tartozó Trevelin Holding 26 százalékos tulajdonos. A Wáberer György érdekeltségébe tartozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés