FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Több mint 2 milliárd forint értékű közbeszerzést nyert a 4iG

Portfolio
A 4iG a BÉT oldalán tájékoztatta a befektetőket, hogy a Digitális Kormányzati Ügynökség a 4iG által vezetett konzorcium ajánlatát nyertes ajánlatként hirdette ki az IdomSoft Informatikai Zrt. által  „IKIR rendszer kiterjesztése és továbbfejlesztése” (IKIR2) projekt keretében az „IKIR rendszer kiterjesztés és továbbfejlesztéshez kapcsolódó tervezési, fejlesztési, integrációs és bevezetési szolgáltatásai” tárgyú verseny-újraindításával megindított központosított közbeszerzési eljárás eredményeképpen.

Az IKIR, mint elsődlegesen vezetői információs, elemző és döntéstámogató eszköz kiterjedt formában kíván hozzájárulni az ágazati irányításért felelős központi szervek és az önkormányzatok helyi közszolgáltatások tervezéséhez, optimalizálásához, fejlesztéséhez kapcsolódó döntési helyzeteinek megalapozásához. A szerződés(IKIR2) célja az IKIR rendszer továbbfejlesztése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés