Előfizetői tartalom

Ég a pénzed a nyugati tőzsdéken? Ideje kelet felé is nézelődni

Portfolio
A kínai részvénypiacok rövid távú korrekciói vételi lehetőséget jelenthetnek a befektetők számára - véli a Bank of America Securities stratégája. Winnie Wu, a befektetési bank Kína-stratégája elismerte, hogy a kínai Covid-helyzet alakulása még mindig potenciális volatilitást okozhat, és további rossz hírek várhatnak ránk, ha a koronavírus esetszámok ismét emelkedni kezdenek, vagy az ingatlancégek nem tudják visszafizetni az adósságukat.

Általánosságban véve, ha a nagyobb képet nézzük, a legrosszabb a vállalati eredmények, a zavarok, a Covid-esetszámok tekintetében - ezeknek már a második negyedévben mögöttünk kell lenniük - mondta a CNBC "Street Signs Asia" című műsorában szerdán. Wu rámutatott a közelmúltbeli bejelentésekre, például a Kínába érkező nemzetközi látogatókra vonatkozó karantén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés