Előfizetői tartalom

Sztrájkok, munkaerőhiány, késések, járattörlések - Lép a Wizz Air

Portfolio
Veszteséges lett a Wizz Air lezárt negyedéve, de a nyári időszakra már jelentős profitot vár a menedzsment az erős keresletnek köszönhetően - derül ki a légitársaság friss közleményéből. A nyaralási csúcsszezonban viszont lazítani kénytelen a menetrenden a légitársaság, csökkenti a repülőgépek kihasználtságát, hogy a munkaerőhiány és az európai reptereken zajló sztrájkok közepette mérsékelje a késéseket és a járattörléseket.

Friss információkat közölt a Wizz Air a július 27-én esedékes gyorsjelentése előtt a 2023-as pénzügyi évének első negyedére, a 2022 április-júniusi időszakra: A kapacitások (férőhely-kilométer) 30 százalékkal emelkedtek a Wizz Airnél a negyedévben a koronavírus előtti utolsó zavartalan év, a 2020-as pénzügyi évének azonos időszakához képest. A férőhely-kihasználtság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés