Előfizetői tartalom

Tovább küzdenek Magyarországon az Elf Bar ellen

Portfolio
Számos intézkedéssel küzd a dohányügyi felügyeletet ellátó Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) az Elf Bar-jelenség ellen, mondta Biró Marcell, az SZTFH elnöke gazdasági bizottsági meghallgatásán. Több ezer iskolában mondanák el a gyerekeknek, hogy nagyon veszélyes és káros dohánytermékről van szó, írja a vg.hu.

Az Elf Bar azt a benyomást kelti, mintha egészséges lenne, pedig valójában nagyon keveset tudni arról, hogy milyen adalékanyagokat tartalmaz. Az azonban biztos, hogy a hagyományos és az elektromos dohányárunál jóval magasabb a nikotintartalma. Van olyan termék, amelyben tizenöt doboznak megfelelő a nikotin mennyisége – mondta Biró Marcell, aki kiemelte, hogy a termék magyarországi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés