Előfizetői tartalom

Megérkezett a szakértő figyelmeztetése: 20-30 literre csökkenhet az üzemanyag-tankolási korlát

Portfolio
Brutális az üzemanyagok fogyasztásának növekedési üteme az első félévben Magyarországon. Ez pedig Grád Ottó, a Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint az árstoppal függ össze, mert nem ösztönöz fogyasztás-csökkentésre, sőt. Ezért azt kérte ő is (hasonlóan egyes kútüzemeltetőkhöz), hogy az emberek tankoljanak kevesebbet, mert jobb az, ha kevés benzin van, mint az, hogy ne legyen egyáltalán. Az elmúlt napokban megszaporodtak a szakértői és iparági figyelmeztetések, miszerint nem kizárt az üzemanyaghiány.

Egy nagyon magas szinten stagnál a forgalom a szövetség tagvállalatainak értékesítési adatai alapján, illetve a NAV országos adatai szerint - jelezte az RTL Klub hétfő esti híradójának a szakember. Mindkét adatsor azt mutatja szerinte, hogy a korábbi évekhez képest jelentősen növekedett idén az üzemanyag-fogyasztást. Országos szinten 20%-os növekedés van a tavalyi értékesített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés