Előfizetői tartalom

Elszabadult a lavina a kriptopiacon, sorra temeti maga alá az áldozatokat

Portfolio
Az idei évben a bitcoin és más kriptovaluták árfolyama durva esést szenvedett el, amely feltárt bizonyos, az iparágat érintő problémákat. A különböző projektek és vállalatok szoros összefonódása azt eredményezte, hogy az egyik alapvető komponens kiesése lavinát indított el, ami a láncolat több szemén végigsöpört. A láncreakció olyan mértéket öltött, hogy kriptotőzsdék szüneteltették a kifizetéseket, az ügyfelek nem jutottak hozzá a pénzükhöz, és végső soron cégek mentek csődbe.

Minden(ki) összefügg A digitális eszközök ökoszisztémájában az elmúlt hetekben egyre nagyobb lett a felfordulás: a kriptovaluták árfolyama beszakadt, az esés lyukat ütött a cégek mérlegein, és csődközeli helyzetbe sodort több vállalatot. Miután májusban két, egymáshoz kapcsolt kriptovaluta összeomlott, több tízmilliárd dollárt elsöpörve a piacról, nemrég a brit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés