Előfizetői tartalom

Jelentős esésben a Magyar Telekom részvényei

Portfolio
Az elmúlt napok után ma begyorsult az esés a nemzetközi részvénypiacokon, a hangulatot tovább rontották az Amerikából érkező inflációs adatok, amelyek következtében valószínűleg az amerikai jegybanknak a vártnál nagyobb mértékben kell majd kamatot emelnie. Az európai részvényindexek sem teljesítenek jól, bár a magyar tőzsde relatíve jól tartja magát.

Nagyot esett a Magyar Telekom árfolyama, 5,9 százalékkal került lejjebb a mai kereskedésben, így idén 27,3 százalékos mínuszba van a jegyzés. Magyar Telekom árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével. $(function(){ try { $("#chart-29615...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés