Előfizetői tartalom

Közelít a recesszió, jelentős célérték csökkentés érkezett az S&P 500-ra

Portfolio
A Bank of Amerika 900 ponttal, 3600 pontra csökkentette az S&P 500 idei év végére vonatkozó célját arra hivatkozva, hogy az idei évben recessziót várnak, és csak 2023-ban jöhet el a fordulat a Fed részéről. Az új év végi célérték a legalacsonyabb a Wall Streeten - írták a Bank of America stratégái a BofA Global Research csütörtöki jelentésében.

A közelmúltban más nagy Wall Street-i bankok is csökkentették az S&P 500 vonatkozó előrejelzéseiket, miután a részvénypiac az év első felében jelentős esésen van túl. A Credit Suisse a hónap elején 4300-ra csökkentette az amerikai irányadó indexre vonatkozó célját. Június végén pedig a Citigroup elemzői 4200-ra csökkentették az S&P 500-ra vonatkozó előrejelzésüket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés